Ytterdörrar - Köp en kvalitets dörr till bästa pris!

Ytterdörrar

Vi har ytterdörrar i pvc, trä och aluminium i vårt sortiment i vår web butik. I vårt stora utbud av modeller, tillval, tillbehör och utföranden har vi den perfekta entrédörren för varje bostad. Dörrarna finns i de flesta färger från standard vit till special färger i RAL- paletten. Önskar du en ytterdörr med glas går detta givetvis bra med. Du kan även välja till laminerat glas för extra säkerhet. Om du vill ha ett insynsskyddande glas har vi flera olika typer ornamentsglas att välja bland. Alla våra dörrar är individuellt anpassningsbara för att passa just dina behov och önskemål till ett mycket bra pris. Läs mer om våra ytterdörrar och produkter i respektive kategori nedan. Köp en ytterdörr redan idag till bästa pris enkelt på fönster24.com

Ytterdörrar i PVC

Ytterdörrar i PVC

En ytterdörr i PVC utmärker sig med sin extraordinära värmeisolering. Det finns inget annat material som ger så bra valuta för pengarna som PVC. För de som är intresserade, kan PVC dörren förses med en trä-dekor. Läs mer på länk nedan.

Visa mer info om pris och detaljer »

Ytterdörrar i trä

Ytterdörrar i trä

Våra ytterdörrar i trä finns att få i träslagen furu eller meranti, med flertalet lasyrer för att passa ditt personliga önskemål. De naturliga ytorna är förädlade med de modernaste metoderna och garanterar en lång livslängd. Läs mer på länk nedan.

Visa mer info om pris och detaljer »

Ytterdörrar i aluminium

Ytterdörrar i aluminium

En ytterdörr i aluminium har utmärkta materialegenskaper. Aluminiumet har en exklusiv yta och är i stort sett underhållsfritt och ifall färg önskas finns flertalet färger att välja bland. Läs mer om din nya ytterdörr på länk nedan.

Visa mer info om pris och detaljer »

En vacker Ytterdörr är varje hus eget visitkort

Varje byggnad behöver en öppning för att man ska kunna gå in och ut, det vanligaste är att öppningen förses med en dörr som man kan öppna, stänga och låsa. Dörren är alltså en viktig del av varje byggnad. Vid sin ytterdörr tar man emot sina gäster och tar avsked av dem, man får ofta sin post vid dörren och ytterdörren används av alla som kommer och går.

Ytterdörren är varje hus eget visitkort

Större ytterdörrar kallas ofta för port. Ytterdörren, som även kallas entrédörr, hör till det byggelement som mest används i ett hus och ska därför vara försedd med stabila dörrbeslag. För att öka den passiva säkerheten utrustas ofta dörrens lås med flerpunktslås.

Att tänka på vid köp av en ny ytterdörr

En viktig faktor för din nya ytterdörr är hur mycket ljus som den släpper in, för att få in så mycket ljus i hall och intill liggande rum som möjligt är det därför vanligt att de tillverkas med glas detaljer och / eller med sidoljus / överljus. Ett vackert glas släpper in mycket härligt ljus i din bostad.

Vid val av ytterdörr gäller det att särskilt beakta att endast förstklassiga kvalitetsprodukter och tillbehör används, något som ofta är fallet från oss som välrenommerad tysk tillverkare. Det lönar sig att investera i sin ytterdörr. Då kvalitetsdörrar ofta har en livslängd på 30-40 år eller längre.

"En ytterdörr är varje hus eget visitkort och ska ses som en representativ detalj på byggnaden."

Ytterdörrar – Konsumentskydd

Alla ytterdörrar som säljs måste uppfylla CE-normen. Detta ska skydda konsumenten och se till att alla ytterdörrar på marknaden inte ska utgöra en fara för kunden.
Vid gestaltningen av huset ska man vid val av entrédörr tänka på att alla delar harmoniserar i den totala bilden av byggnaden och att en ny ytterdörr passar med husets redan befintliga attribut.
Det är viktigt att alla byggdelar passar med varandra och att en ny ytterdörr harmoniserar med byggnadens redan existerande utforming och stil. Det är speciellt viktigt för entrédörr som byggs in i kulturmärkta (k-märkta) hus.

Här måste även föreskrifterna för varje enskild k-märkning beaktas.

Regler för ytterdörrar

Ytterdörrar genomsynbar

Viktigt är att även beakta de regler som gäller för ytterdörrar i offentliga byggnader eller för entrédörrar som är en nödutgång. Mer om vilka regler som gäller och de minsta förutsättningar som ytterdörren då måste uppfylla kan fås hos boverket.


Beställ Ytterdörrar enkelt på nätet hos fonster24.com

Köp din ytterdörr här »

Urval från vårt sortiment av ytterdörrar

Modell Kiruna Modell Kiruna

från 12 799 kr

Leveransvillkor

Beräkna pris
Modell Boden Modell Boden

från 12 799 kr

Leveransvillkor

Beräkna pris
Modell Ystad Modell Ystad

från 12 799 kr

Leveransvillkor

Beräkna pris
Modell Hässleholm Modell Hässleholm

från 12 799 kr

Leveransvillkor

Beräkna pris

Modell Karlshamn Modell Karlshamn

från 23 799 kr

Leveransvillkor

Beräkna pris
Modell Västervik Modell Västervik

från 23 799 kr

Leveransvillkor

Beräkna pris
Modell Visby Modell Visby

från 23 799 kr

Leveransvillkor

Beräkna pris
Modell Värnamo Modell Värnamo

från 23 799 kr

Leveransvillkor

Beräkna pris

Modell Enköping Modell Enköping

från 21 999 kr

Leveransvillkor

Beräkna pris
Modell Katrineholm Modell Katrineholm

från 21 999 kr

Leveransvillkor

Beräkna pris
Modell Piteå Modell Piteå

från 21 999 kr

Ytterdörrar

Beräkna pris
Modell Boo Modell Boo

från 21 999 kr

Leveransvillkor

Beräkna pris

Ytterdörrar - Professionella atleter

Ytterdörrar är byggelementens elitatleter. Ytterdörrarna öppnas och stängs ständigt, ibland även med lite för hög fart. Den ständiga användningen leder till att entrédörren är husets mest frekvent använda byggelement. Men inte nog med den mekaniska belastningen, en ytterdörr är även skiljevägg mellan väldigt olika klimat. Beroende på årstid är det kallt utomhus medan det ändå är 19-21 grader inomhus. Under sommarmånaderna måste ytterdörren även klara av både solstrålning och värme.

Som du ser behöver en ytterdörr stå pall för hårda belastningar. Detta är förklaringen till att billiga ytterdörrar inte håller länge. Vi på fönster24.com tillverkar endast högkvalitativa ytterdörrar, så att ytterdörren i aluminium, trä och pvc lönar sig i långa loppet och förblir en god investition. Istället för att köpa en billig ytterdörr som inte håller mer än ett par år, lönar det sig att köpa en kvalitetsdörr. Det enda sättet att få en entrédörr till ett bra pris är att tänka långsiktigt och investera i kvalitet.

 

Hög kvalitet på din nya ytterdörr

En ytterdörr är varje hus egen "reklamskylt". Entrédörren, eller ytterdörren som den även kallas, kan bestå av olika material som t.ex trä, aluminium, pvc eller trä-aluminium. Val av material måste väljas med omsorg och bestämmas för varje enskild byggnad och behov. En pvc ytterdörr passar till exempel inte in lika bra på ett trähus som en ytterdörr i trä. Det finns massor av färger och dekorer att välja bland, allt från standard vit till specialfärger i RAL-paletten.

Genom olika fyllnadsdesigner erbjuder vi ett stort urval av modeller när det kommer till ytterdörrar. Säkerheten är även den en viktig del när man väljer sin ytterdörr. Vi erbjuder dig som standard en dörr med minst 3-punkts lås. Du kan själv optimera din önskade säkerhet genom att välja antal låsmekanismer ända upp till sju stycken.

Du kan även utrusta din ytterdörr med extra bak kantsbeslag för att utöka skyddet mot inbrott och uppbrytning av dörren.

Om din ytterdörr är utrustad med en glas fyllnad bör man inte avstå från att sätta in ett laminerat säkerhets glas. Det hjälper inte ens med de bästa låsen och beslagen i världen ifall dörrens glas slås sönder. En glas detalj på din dörr kan inbjuda tjuven att slå sönder glaset och på så sätt ta sig in i huset. Med ett laminerat säkerhets glas har inbrottstjuven mindre chanser att lyckas med detta.

En integrerad dörrspärr gör det möjligt att endast öppna din ytterdörr en liten bit, utan att man från utsidan kan tvinga upp dörren mer. På så sätt har du möjlighet att öppna dörren lite på glänt för att se vem som kommer på besök utan att befara att överrumplas av inbrottstjuvar. Vid hyreshus och bostadsrättshus råder vi till installation av ett elektroniskt ytterdörrs system. Nu vet du vad man bör tänka lite extra på när man letar efter och väljer sin nya ytterdörr. För mer information och priser om våra ytterdörrar är du välkommen att klicka dig vidare.

Köp prisvärda ytterdörrar på nätet: ytterdörr i aluminium, trä & pvc

Eftersom vi endast säljer våra ytterdörrar över internet kan vi erbjuda våra entrédörrar i aluminium, trä och pvc till väldigt bra priser, utan att vi för den sakens skull behöver tumma på kvalitén. Du kan via vår dörrkonfigurator själv välja din individuella och passande ytterdörr och beställa den direkt på nätet här hos oss på fönster24.com. Vi levererar din passande entrédörr till ett bra pris.

ytterdörr i aluminium, trä & pvc


Var denna produktbeskrivning till hjälp för dig?
1
2
3
4
5
(2 omdömen , Ø 5.0)

kampanj på fönster och dörrar