Beställningen A-Ö - på fönster24com


Fönster24.com informerar om fönster och deras montering

Med hjälp av våra videor vill vi visa dig våra produkter, tillverkningen av dem liksom diverse tipps och detaljer. Därmed kan du själv skapa dig en bild av den goda kvaliten hos fönster24.com vad gäller våra pvc-fönster, träfönster liksom våra trä-aluminiumfönster. Vi har delat in fönster- videorna i flera rubriker. 

Den första rubriken innehåller alla informationsfilmer för de olika pvc-fönstren, som pvc-fönstret IDEAL, liksom även produktfomer för energifönster och passivhusfönster. Dessutom har vi även videor för våra kvalitativt goda träfönster, som vi klan bygga till trä-aluminium-fönster med ett väderskyddande aluminiumskal.

Självklart hittar du här även speciella videor med information om jalusier, där vi erbjuder två lösningar: Den integrerade jalusien, som byggs fast på fönsterkarmen. Monteringen eller förbindelsen mellan den integrerade jalusien och fönstret görs på byggplatsen. Alternativet erbjuder vi i vår fönstershop frontmonterade jalusier. Precis som namnet antyder sätts dessa jalusier utanpå fönstret. Monteringen av jalusier anpassas efter förutsättningarna, antingen innan fönstret byggs in eller efteråt. De kan monteras på redan bestående fönster liksom även vid fönstermontering.

Tillverkning av fönster och dörrar i de mest moderna fabriker

Vi ger dig möjlighet att på våra videosidor se alla våra produkter och inte bara det, du kan även se hur tillverkningen sker. Det ger dig möjlighet att själv bilda dig en uppfattning om den höga kvalitén som våra fönster, dörrar, fönsterbänkar, fönsterbleck och jalusier har. Ta en titt på hur tillverkningen går till i vår moderna fönsterfabrik och ta chansen att se hur en modern fönsterfabrik tillverkar pvc-fönster och träfönster!

Enkel fönsterinstallation

En bra film att börja med, är hur fönster lätt kan installeras. Det första steget är att mäta fönstret korrekt. Följande filmer om fönstermontage visar inte bara hur man sätter in nya fönster utan även den lika viktiga biten, hur man tar ut det gamla fönstret. Videorna om hur man tar ut sitt gamla fönster är viktigt för att undvika onödiga skador som senare kan ge problem när det nya fönstret ska monteras. Vid korrekt uttag av det äldre fönstret är monteringen av det nya fönstret lättare och bättre, detsamma gäller självklart också för entrédörrar. Med Made in Germany passar helheten helt enkelt.

Montering av jalusier och justering av fönstret

I våra anvisningsvideor hittar du alla möjliga anvisningar, som hjälper dig vid montering av fönster och även för tillbehörsdelar. Oavsett om det gäller montering av en integrerad jalusie eller frontmonterad jalusie, kan du hitta din video hos fensterversand.com. Och eftersom ett bra slutresultat ofta beror på om detaljerna i monteringen stämmer, har vi även många videor som visar ”detaljarbeten”. För att du ska bli 100% nöjd med ditt fönstermontage eller dörrinstallation hjälper de här detaljvideorna dig i ditt arbete. Därför har vi även videor som visar till exempel hur monteringen av fönsterbleck sker och hur man justerar jalusier för fönster samt många fler nyttiga videor.

Var den här videon till hjälp för dig?
1
2
3
4
5
(0 omdömen , Ø 0.0)

kampanj på fönster och dörrar