Werzalit fönsterbänkar

Högsta kvalitet till överkomliga priser

  • Lättskötta
  • Repfri yta
  • Stort urval av former, färger och dekorer

Se vårt MÄNGDRABATT

-35%
online prisfördel

från 50,59 kr

inkl. 25% MOMS plus Leveransvillkor
Beräkna pris

Tekniska detaljer

Werzalit fönsterbänkar finns i flera olika dekorer. Fönsterbänkarna ser inte bara bra ut utan håller även hög kvalitet. Vid både nybyggnation och renovering gäller att fönsterbänken måste klara av höga belastningar för att uppfylla sin uppgift.

Fönsterbänkar från Werzalit tillverkas genom en patenterad process med högtrycksformar. Upp till fem lager tjocka dekorskikt smälts samman genom höga temperaturer så att de blir oskiljaktiga från ytan.

Därmed blir ytan repfri, tålig, lättvårdad och motståndskraftig mot både syra och kalk. Tekniken gör även att fönsterbänken är motståndskraftig mot att solblekas enligt tyska DIN 54004.

Tack vare en integrerad formkant är produkten fri från limfogar - vilket ökar stabiliteten och garanterar ett säkert skydd mot fukt. Werzalit fönsterbänkar är av god kvalitet rakt igenom.

Tvärsnitt fönsterbänk Compact

Tvärsnitt fönsterbänk Compact

Tvärsnitt fönsterbänk Exclusiv

Tvärsnitt fönsterbänk Exclusiv

Färger
Carrara
Carrara
Creme
Creme
Dolomit
Dolomit
Ek ljus
Ek ljus
Kvarts
Kvarts
Ljusgra Pärlstruktur
Ljusgra Pärlstruktur
Ljusgrå
Ljusgrå
Marmor ljus
Marmor ljus
Marmor vit
Marmor vit
Metallic
Metallic
Mörkgrå Pärlstruktur
Mörkgrå Pärlstruktur
Polarvit Pärlstruktur
Polarvit Pärlstruktur
Puntinella
Puntinella
Svart Pärlstruktur
Svart Pärlstruktur
Vit
Vit
Wenge
Wenge
Lönn
Lönn

WERZALIT GmbH + Co. KG

WERZALIT GmbH + Co. KG med huvudsäte i tyska Oberstenfeld är ett av de ledande europeiska företagen för innovativa byggelement och formdelar till industrin.WERZALIT erbjuder individuella lösningar med högkvalitativa trämaterial över hela världen. I sortimentet ingår fasad- och balkongelement, fönsterbänkar, terrassbeläggningar, bordsskivor för utomhusbruk och fina, fjädrande ribbor av bokträ samt formdelar till industrin. Vid framställningen av produkterna berikas de naturliga trämaterialen med egenskaper som syntetiska material har.

Werzalits fönsterbänkar är tillverkade genom en patenterad högtrycksprocess. Kärnan består av en homogen del som omges av en flerskikts melaminharts beläggning. Detta gör att fönsterbänkarna är blir mycket robusta och resistenta mot fukt. Ytskikten är permanet bundna till kärnan och är både reptåliga och UV-resistenta.

Fönsterbänkarna är mycket lättskötta. Ringar efter exempelvis blomkrukor torkas lätt rent. Fönsterbänkarna har även en vacker form och ändstycken på kanterna gjuts fast i tillverkningsprocessen och kan därför ej lossna.

Werzalit

Användningsområde

En fönsterbräda från Werzalit kan användas i alla utrymmen i hemmet. Även i våta utrymmen så som kök, badrum och tvättstuga. Eftersom fönsterrädorna både är stabila och fukttåliga. Dessutom kan de användas till att försköna både rum och inredningar som dekor.


Storlekar och Inredning

Werzalit har som mål att deras produker skall smälta in estetiskt med inredningen. Därför finns ett stort utbud av storlekar, färger och mönster.

Du kan t.ex. välja mellan flera olika färger och samtidigt kombinera detta med fönsterbrädans utformning. Fönsterbrädans djup går att få ifrån 10 cm till 55 cm. Du kan få fönsterbräderna levererade i färdiga eller hela längder.

Werzalit fönsterbänkar


Slutsats

Genom att välja rätt fönsterbräda till rätt plats kan du ge dina fönster och rum en extra kick. Vare sig du vill dekorera med blommor eller prydnadssaker i fönstret – Werzalits fönsterbrädor sätter allt i rätt ljus.

Även om de flesta av våra nya fönsterbrädor levereras med nya fönster kan du som kund beställa endast fönsterbrädorna för att liva upp gamla fönster och ge ditt rum en ny look.

Dessutom ger en ny fönsterbräda som är korrekt installerad ett bättre skydd och samtidigt en bättre isolering vilket i sin tur leder till lägre energikostnader.

Werzalits PEFC märkta produkter har en garanti på 25 år från tillverkaren. Dessutom är dessa produkter giftfria.


Beställ Inomhus fönsterbrädan online bestellen bei fönster24.com

Köp din inomhus fönsterbrädan här »

Var denna produktbeskrivning till hjälp för dig?
1
2
3
4
5
(0 omdömen , Ø 0.0)

kampanj på fönster och dörrar