Jalusier och Fönsterjalusier

Jalusier

På fönster24.com hittar du jalusier av två olika typer; frontmonterad jalusi och integrerad jalusi. Oavsett vilken typ av jalusi du väljer finns en mängd olika tillbehör att utrusta den med. Du kan även välja bland ett flertal olika färger och material för att den nya jalusin skall passa just din bostad. Jalusier skyddar inte bara ditt hus mot solens starka ljus utan gör det även mer säkert mot inbrott. Vill du göra det enkelt och bekvämt kan du utrusta din nya jalusi med elektriskt motor och fjärrkontroll. Ett populärt tillval är myggnät, då kan du ha din dörr eller fönster öppet under varma sommardagar utan att störas av ohyra.

Integrerade Jalusier

Integrerade Jalusier

Integrerade jalusier är redan från början integrerade i fönsterelementet och efter fönstermontaget är de i princip osynliga. De passar för både nybygge och för renovering och vid sanering av äldre byggnader.

Integrerade Jalusier »


Frontmonterade Jalusier

Frontmonterade Jalusier

Frontmonterade jalusier installeras utanför fönstret och kan därför även monteras på redan befintliga fönster. Frontmonterade fönsterjalusier passar därför speciellt vid en sanering eller renovering av äldre hus, men de används även vid nybygge.

Frontmonterade Jalusier »

En jalusie - fyra fördelar

Värdefullt energisparande

Värdefullt energisparande

Till exempel hjälper jalusier till att spara energi och minskar vid nedrullade jalusier energiförlusten med upp till 20%.

Angenämt bullerskydd

Angenämt bullerskydd

Dessutom bidrar jalusier med sina bullerskyddande egenskaper, när jalusien är nedrullad dämpas störande ljud från utsidan betydligt.


Perfekt insynsskydd

Fönsterjalusier är först och främst ett insynsskydd, men ger även ytterligare säkerhet för huset.

Med en integrerad spärr förhindras att jalusien kan tryckas upp från utsidan och det försvårar eller gör det omöjligt för en inbrottstjuv att bryta sig in.

"En jalusie har flera fördelar."

Praktiskt myggnät

Fönsterjalusier är de perfekta partnerna för varje fönster och kan förbättra dess egenskaper.

Jalusier med integrerat myggnät höjer komforten och tillåter att man vid behov enkelt och smidigt drar för ett myggnät och slipper störande insekter inomhus.

Var denna produktbeskrivning till hjälp för dig?
1
2
3
4
5
(7 omdömen , Ø 4.0)

kampanj på fönster och dörrar