PVC fönster - Brett Sortiment - Från Billigt till Exklusivt

pvc-fönster

Våra PVC fönster tillverkas alla med de senaste och modernaste metoderna. Våra billiga underhållsfria pvc fönster modeller är alla kvalitetssäkrade enligt tyska RAL. PVC Fönstren tillverkas uteslutande med högkvalitativa delar från kända Tyska tillverkare. På Fönster24.com hittar du allt från våra underhållsfria billiga PVC fönster till mer exklusiva premiummodeller i PVC segmentet. Öppningssättet för våra pvc fönster är inåtgående med det så kallade dreh kipp beslaget vilket är mycket lättanvänt och praktiskt. I vår produktkonfigurator väljer du enkelt modell, två glas eller tre glas, tillbehör och om du vill ha en luft, två luft, tre luft eller fyr luft fönster. Alla våra billiga pvc fönster kommer med matchande fönsterdörrar, altandörrar och balkongdörrar i samma modellserier. Efter du har beställt dina nya underhållsfria billiga pvc fönster skickas det med frakt hem till din dörr. Enklare blir det inte!

EXTRA UTRUSTNING FÖR PVC FÖNSTER

Utrusta ditt billiga PVC fönster individuellt med tillbehör

Utrusta ditt underhållsfria billiga pvc fönster efter just dina önskemål för att passa just dina behov och alltid till bästa pris. Välj färg, ljudisolerande glas, säkerhets glas, två glas, tre glas, spröjs med mera på bästa billigaste sätt. Köp till det du önskar. Nedan finner du mer information för respektive kategori av tillval för ditt nya fönster.

Färger

Färger för PVC fönster

Våra PVC fönster kan antingen målas med RAL-färger eller förses med imitationsmönster. Självklart kan alla fönster även fås i neturalt vit.

Färger »

Spröjs

Spröjs PVC fönster

För nya PVC fönster erbjuder vi tre olika typer av spröjs: Glasdelande spröjs, Wiener spröjs eller Helima spröjs. Köp spröjs i vår butik.

Spröjs »


Detaljritningar

Detaljritningar tvärsnitt PVC fönster

Detaljritningar och tvärsnitt för våra nya underhållsfria och billiga PVC fönster hittar du här. Klicka på länk nedan och läs mer.

Detaljritningar »

U - värde

U-värde för PVC fönster

Här hittar du U värden för våra underhållsfria PVC fönster. Välj exempelvis till ett tre glas för lägre u värde! Klicka på länken och läs mer.

U - värde »

PRISVÄRD EXTRA UTRUSTNING FÖR ALLA VÅRA OLIKA FÖNSTER

Extrautrustning och tillbehör för dina nya fönster

Utrusta ditt fönster efter just dina önskemål för att passa just dina behov. Välj glas, beslag & lås, jalusier med mera, allt till det rätta priset!

Glas

Glasning för PVC fönster

Våra fönster kan förses med, två glas, tre glas, energispar glas, bullerskydds glas, säkerhets glas samt ornament- och strukturglas.

Glas »

Beslag

Beslag för PVC fönster

Till våra fönster använder vi kvalitativa beslagsdelar från Tyska Winkhaus. Säkerhetsgraden anpassas efter dina önskemål.

Beslag »


Fönsterhandtag

Fönsterhandtag

Vi har ett brett sortiment med allt från enkla handtag till låsbara handtag, handtag i plast eller aluminium och även designade handtag i rostfritt.

Fönsterhandtag »

Jalusier

Jalusier

Vi har ett stort sortiment av integrerade och front monterade jalusier. Anpassningsbara efter dina behov vad gäller design, färg, manövrering etc.

Jalusier »


Inbrottsskydd

Inbrottsskydd fönster

Det finns ett flertal utrustningsmöjligheter för att betydligt höja säkerheten för ett fönster. Klicka och läs mer på länk nedan.

Inbrottsskydd fönster »

Insektsskydd

Insektsskydd

Ett insektsskydd är en praktisk och komfortabel extrautrustning, som enkelt kan kombineras med ett fönster.

Insektsskydd »


Tillbehör dörrar

Tillbehör dörrar

Till våra dörrar kan du välja utrustning som till exempel dörrhandtag med rosettgarnityr och lås eller varför inte en tröskelfri utgång.

Tillbehör dörrar »

Fönstertyper

fönstertyper sorter former

Här hittar du samtlig information om fönstertyper, specialtyper och öppningssätt. Klicka och läs mer på länk nedan.

Fönstertyper »


PVC fönster kan i princip återvinnas i sin helhet

Fördelar med nya underhållsfria och billiga PVC fönster

  • Stabila
  • Lång livslängd
  • Lättskötta och i princip underhållsfria
  • Låga underhållskostnader
  • Finns i ett stort urval av färger
  • Finns i ett stort urval modeller
  • Miljövänliga

Det material som oftast används i för tillverkning av plastfönster kallas PVC (polyvinylklorid). Det är ett termoplastiskt material som är formbart vid påverkan av höga temperaturer. Fönsterprofilerna tillverkas vanligtvis genom formsprutning eller genom strängsprutning (extrudering).

Tack vare sin formbarhet tillåts en stor variation av former för de färdiga fönsterprofilerna. Allt ifrån en enkel rektangulär form till mer komplicerade bågformer. I kombination med moderna teknik och andra högkvalitativa material kan fönstret formas och tillverkas med en hög ljud- och värmeisolering med en lång livslängd.

Ett pvc fönster är beständig mot många olika typer av syror, alkaliska ämnen och rengöringsmedel. De är enkla att underhålla och kommer i en mängd olika RAL-färger. Det är dessutom möjligt att få fönsterprofilerna i olika typer av trä-dekorer.

Fönsterprofilens högkvalitativa ytskikt åstadkommes genom folieringar och beläggningar. Kvalitén och värmeisolering för ett PVC fönster avgörs hur fönstret är uppbyggt. Inuti fönsterkarmen och bågen finns ett antal tätningskammare, lister samt förstärkningar.

Desto fler tätningslister och kammare, desto bättre isolering. Vanligtvis är PVC fönster försedda med en stålförstärkt kärna för att ge fönstret stabilitet. Men idag finns det även förstärkningar tillverkade i plast. Dessa har en bättre värmeisolerande förmåga och ger på så sätt ett lägre u-värde för fönstret.

PVC Fönster


Beställ PVC fönster enkelt på nätet hos fonster24.com

Köp din PVC fönster här »

Var denna produktbeskrivning till hjälp för dig?
1
2
3
4
5
(42 omdömen , Ø 4.4)

kampanj på fönster och dörrar