Altandörrar - Viktigt att tänka på vid köp

Altandörrar

Vid inköpet av en ny altandörr är det flera saker man bör ta i beaktning. Först, vad är behovet för min nya altandörr? Därefter skall man som kund välja modell samt vilket material altandörren skall tillverkas av. Passar Pvc, trä eller trä/aluminium bäst för just ditt behov? Dessutom behöver dörren säkert även extrautrustas med tillval och tillbehör t.ex. låsbart handtag eller kanske insektsskydd eller rulljalusi. På fönster24.com kan du dessutom enkelt välja till olika typer av glas till ett mycket bra pris. Välj bland två glas eller tre glas, laminerat glas eller ljudisolerat glas. Allt för att din nya altandörr skall passa just dina behov.

Priset på din Altandörr påverkas av materialet

Altandörrar tillverkade av pvc är relativt billiga att köpa. Dörrar tillverkade i trä är något dyrare men ger samtidigt ett varmare intryck med sin fina trästruktur. Altandörren som står högst upp på listan är den som är tillverkad i en kombination av trä och aluminium - den altandörren är ett riktigt hantverk. En annan viktig faktor är vilket glas du väljer till din altandörr. Skall dörren vara helglasad samt utrustad med någon typ av special glas som laminerat säkerhets glas eller ljudisolerat glas mm? Ett bättre glas ger lägre u värde mm. Utöver detta finns det massor av tillbehör att välja till för din nya dörr. Läs mer under respektive kategori för mer information.

Altandörr PVC

PVC altandörrar

Våra altandörrar är alla tillverkade med den senaste teknologin och modernaste tillverkningsmetoderna. De är energieffektiva, underhållsfria, har en lång livslängd och är nästan till 100% återvinningsbara. Läs mer om pris och detaljer på länk nedan.

Altandörr PVC Pris och Detaljer »

 

Altandörr Trä

Altandörr trä

Våra altandörrar är tillverkade av förstklassigt certifierat trä oberoende på vilket träslag du väljer. Träet är behandlat är behandlat med ed naturlig impregneringsmetod vilket garanterar en lång livslängd. Läs mer om pris och detaljer på länk nedan.

Altandörr Trä Pris och Detaljer »

Altandörr Trä-Alu

Altandörr trä-alu

Våra altandörrar i trä och aluminium kombinerar det bästa med de båda materialen. Träet ger en varm atmosfär på insidan medans aluminium gör altandörren extremt vädertålig och underhållsfri på utsidan. Läs mer om pris och detaljer på länk nedan.

Altandörr Trä Alu Pris och Detaljer »

ALTANDÖRRAR - TILLVERKNING PÅ HÖGSTA NIVÅ

Så här tillverkas dina måttanpassade Altandörrar

Kvalité ligger oss mycket nära till hands. Därför tillverkas våra altandörrar i vår fabrik med den senaste tekniken och endast med Tyska komponenter för att säkerställa högsta möjliga kvalité. Nedan kan du se hur tillverkningen av våra altandörrar går till.

Du hittar fler produktsvideos för våra Altandörrar och Fönster här: Tillverkning av PVC fönster och Tillverkning av Trä-Aluminium Fönster.

Tillverknings material – Altandörrar i PVC, Trä - Aluminium eller Trä

De första fönstren bestod ofta av glas samt en ram i trä. Moderna fönster tillverkas fortfarande i trä, men det finns också andra material att tillverka fönster av nuförtiden Vare sig du väljer en altandörr i praktisk PVC, väderbeständig och tålig Aluminium eller den klassiska "looken" i trä får du hos fönster24.com en altandörr i absolut högsta kvalité. Ta reda på vilka behov och funktioner din nya altandörr skall fylla och välj material efter det. Rätt altandörr till rätt plats.

Materialval och Design vid inköp av en ny Altandörr

Utseendet och materialvalet av din nya altandörr styrs först och främst av din personliga smak. Men du måste samtidigt fundera på vilket behov din altandörr skall fylla och därefter välja vilket material den skall tillverkas i.

En altandörr som du går igenom

I exempelvis en äldre k-märkt byggnad passar inte en ny altandörr i PVC in.
Medans vår Altandörr Classic i trä passar alldeles utmärkt.

I en hyresfastighet kan det vara lämpligt med altandörrar i PVC eller Aluminium eftersom de är mycket väderbeständiga och kräver minimalt med underhåll.


EXTRA UTRUSTNING FÖR Altandörrar

Utrusta din nya altandörrar individuellt

Utrusta din altandörr efter just dina önskemål för att passa just dina behov. Välj färg, ljudisolerande-/säkerhetsglas, spröjsning med mera…


Altandörrar Pris

Altandörrar pris

Altandörrar Pris »

Altandörrar montera

Altandörrar montera

Altandörrar montera »

Altandörrar säkerhet

Altandörrar säkerhet

Altandörrar säkerhet »

Altandörrar glas

Altandörrar glas

Altandörrar glas »


Handtag Altandörr

Handtag Altandörr

Handtag Altandörr »

Anpassa modellerna efter material, design, utseende och utrustning

Material och Färg – Form, Funktion och olika Typer

Våra altandörrar finns i PVC, Trä/Aluminium eller Trä. De finns tillgängliga i nästa alla färger från RAL-paletten samt i olika dekorer. Det går dessutom att få olika färger på in- resp. utsida. Altandörrar är dock begränsade till den vita standardfärgen samt dekorer.

Eftersom alla våra olika modeller av Altandörrar finns i olika varianter och typer är det lätt att anpassa dessa efter önskad stil och optik. Individuellt anpassningsbara altandörrar helt enkelt!

Beroende på dina behov, planering, placering eller anpassning i din bostad kan vi tillverka en passande altandörr. Vår moderna produktionslinje i fabriken tillåter en flexibel individuell anpassning för varje altandörr. Även för de mest unika önskemålen. Dörrarna finns i mängd olika utföranden

Altandörr

Fönster eller Altandörr

En altandörr är relativt likt ett stort fönster vid första anblicken. Men det finns en del som skiljer dessa åt. Framför allt är det vid bottenstycket av altandörren. Vanligtvis finns här en lägre eller mycket låg tröskel på altandörren till skillnad från fönstret. Det är viktigt att altandörren monteras i våg med golvet för att möjliggöra en enkel passage både in och ut ur rummet.

Altandörrarnas trösklar består vanligtvis av aluminium, plast eller trä. Dessutom utrustas ofta altandörren med en mer avancerade låsmekanismer än ett fönstret för att höja inbrottsskyddet för din bostad. Det kan vara separata handtag och lås eller ett kombinerat låsbart handtag. Altandörren kan dessutom utrustas med låsbultar och säkerhetshakar samt olika typer av skyddsglas.


Beställ Altandörrar enkelt på nätet hos fonster24.com

Köp din altandörrar här »

Var denna produktbeskrivning till hjälp för dig?
1
2
3
4
5
(9 omdömen , Ø 4.9)

kampanj på fönster och dörrar